Уважаеми клиенти, срокът за доставка на поръчките е от 1 до 3 работни дни!

Nemos - златарски инструменти, консумативи и оборудване за бижутерски магазини

Рекламации

Връщането на закупена стока е един от начините за удовлетворяване на рекламация в случай на дефект. Без проява на несъответствие потребителите могат да се откажат от покупката в срок от 14 дни. Това са възможностите за отказ от покупка, предвидени в Закона за защита на потребителите, който е в съответствие с европейското законодателство. Необходимо е стоката да се върне в добро състояние, така както е получена от потребителя, добре опакована! Стоките, които предлагаме не са гаранционни, освен електроуредите, които имат гаранция 12 месеца от датата на закупуване.

Настоящият формуляр е препоръчителен и е създаден за Ваше улеснение. Ползването на настоящия формуляр не е задължително като можете да упражните правото си на отказ/рекламация по всеки друг допустим от закона начин, включително чрез стандартен формуляр или с формуляр в свободно избрана от Вас форма, изразяваща ясно и недвусмислено волята Ви за отказ от договора, сключен от разстояние.

Моля, попълнете предвидените във формуляра полета, като отметнете в съответните полета Вашият избор.

Адрес за получаване: гр. Варна, ул.Дунав N 28

Правото на отказ може да упражните
 като ни изпратите ясно и недвусмислено изявление на траен носител, позволяващо неговото възпроизвеждане, изпратено ни от Вас чрез писмо (по поща или куриер) или по електронен път.

Имате право да се откажете от договора/поръчката в 14-дневен срок, считано от получаване на стоката. За да спазите срока за отказ от договора/поръчката, е необходимо и достатъчно да ни изпратите съобщението си относно упражняването на това право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора. Ако се откажете от договора, ние ще Ви възстановим по банков път по указана от Вас банкова сметка само стойноста на върнатите продукти, без транспортние разходи при получаването.
Връщането на стоките е изцяло за сметка на клиента. Стоките трябва да се върнат добре опаковани и в добър търговски вид с оригиналните си опаковки .
Желателно е да приложите и стоковата разписка с която сте получили стоката както и Вашта банкова сметка.   info@nemos.bgМеню
Начало
За нас
Контакти
Категории
Бижутерски инструменти
Опаковки за бижута
Оборудване за магазини
Елементи за бижута
Почистващи препарати
Бижута Мурано
Промо продукти
Информация
Как да закупя?
Поръчка и доставка
Рекламации


2023 , Всички права запазени. Условия за ползване / Защита на личните данни