Уважаеми клиенти, срокът за изпълнение на поръчките е от 1 до 3 работни дни!


Рекламации

Връщането на закупена стока е един от начините за удовлетворяване на рекламация в случай на дефект. Без проява на несъответствие потребителите могат да се откажат от покупката в срок от 14 дни. Това са възможностите за отказ от покупка, предвидени в Закона за защита на потребителите, който е в съответствие с европейското законодателство. Необходимо е стоката да се върне в добро състояние, така както е получена от потребителя, добре опакована! Стоките, които предлагаме не са гаранционни, освен електроуредите, които имат гаранция 12 месеца от датата на закупуване.

Настоящият формуляр е препоръчителен и е създаден за Ваше улеснение. Ползването на настоящия формуляр не е задължително като можете да упражните правото си на отказ/рекламация по всеки друг допустим от закона начин, включително чрез стандартен формуляр или с формуляр в свободно избрана от Вас форма, изразяваща ясно и недвусмислено волята Ви за отказ от договора, сключен от разстояние.

Моля, попълнете предвидените във формуляра полета, като отметнете в съответните полета Вашият избор.

Адрес за получаване: гр. Варна, ул.Дунав N 28

Правото на отказ може да упражните
 като ни изпратите ясно и недвусмислено изявление на траен носител, позволяващо неговото възпроизвеждане, изпратено ни от Вас чрез писмо (по поща или куриер) или по електронен път.

Имате право да се откажете от договора/поръчката в 14-дневен срок, считано от получаване на стоката. За да спазите срока за отказ от договора/поръчката, е необходимо и достатъчно да ни изпратите съобщението си относно упражняването на това право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора. Ако се откажете от договора, ние ще Ви възстановим всички плащания,които сме получили от Вас, включително разходите за доставка, ако имаме вина за отказа Ви, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор и ни върнете получените от Вас стоки. Ако сте получили от нас стоки, следва да ни изпратите или да върнете обратно стоките, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Този срок ще се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.   info@nemos.bgМеню
Начало
За нас
Контакти
Категории
Бижутерски инструменти
Опаковки за бижута
Оборудване за магазини
Почистващи препарати
Бижута Мурано
Промо продукти
Информация
Как да закупя?
Поръчка и доставка
Рекламации


2020 , Всички права запазени. Условия за ползване / Защита на личните данни